adverteren

Bladformule: Politiek magazine is het eerste single interest journalistieke en achtergrond verschaffende publiekstijdschrift in Nederland. Het maakt nieuws, geeft politiek geïnteresseerden een unieke inkijk in bestuurlijk Nederland, belicht politiek in al zijn facetten. Het is volstrekt neutraal, maakt steeds nieuws, is prachtig vormgegeven en legt journalistiek iedere editie de lat een streep hoger. Aanpalende toepassingen: evenementen, debatten, boek/dvd uitgaven(zie hiervoor Partners en Sponsors van Politiek Magazine). Op de achtergrond wordt het blad gesteund door ‘Ambassadeurs’, iconen in hun partij, zoals André Rouvoet, Frits Bolkestein en Hans Hillen. De Raad van Toezicht van ProDemos controleert de onafhankelijkheid van de redactie.

Omvang:                                  80 pagina’s, A4, full colour – gelumbacked

Frequentie:                           10 keer per jaar

Consumentenprijs:           Losse verkoop: 5,95

Advertentietarieven:     1/1 pag fc: 3.775 excl. BTW, 2/1 pag fc: 4.975 excl. BTW

 Lezerskring: Alle in politiek geïnteresseerde Nederlanders die beroepsmatig of uit betrokkenheid als burger de informatie in Politiek als need to know beschouwen: ca 300.000 leden van de politieke partijen, volksvertegenwoordigers bij landelijke, provinciale en/of lokale overheid; hoger en middenkader bij bedrijven die vanuit hun werksituatie raakvlakken hebben met de politiek.

Distributie:  We maken onderscheid niet alleen in Individuele abonnementen. Maar ook Politieke partij abonnementen en bedrijfsabonnementen. Politiek magazine zal in de testfase (vijf edities) bij 400 verkooppunten. Startoplage is 4.000 exemplaren per nummer. Dat betekent dat als het blad zal verschijnen losse verkoop gegarandeerd is.

Meer informatie:  Bel naar Sjoerd Engelsman (0622-441952) of Raymond van Hooft (0651-804953)